SOMMERFERIE

Heihei!                        

Lokal tid: 21.24

Hører på: Kygo

Da var det blitt søndag igjen! Denne uka har gått ganske sakte, men det er vel for vi snart tar sommerferie. Jeg har to skoledager igjen med eksamener. Dette halvåret har jeg seks eksamener og to framlegg. Skal jeg være ærlig har jeg bare øvet på en eksamen, men de fleste har ikke så mye å si for karakterene mine. Jeg skal øve litt mer i kveld, og når jeg er ferdig med de første eksamene. Det er godt fordelt så jeg har tre eksamener og et framlegg fordelt på de to dagene. Etter min siste eksamen på tirsdag er det endelig sommerferie, noe som betyr at jeg får tre måneder ferie i år. Jeg tror virkelig det kommer til å bli godt med en såpass lang ferie. Grunnen til at jeg skriver et innlegg i dag er fordi jeg tror jeg må levere tilbake mac'en på tirsdag, som betyr at jeg må skrive på iPad'en fra nå av. Jeg er usikker på om jeg kommer til å skrive flere innlegg med bilder, men det kommer til å bli flere når jeg kommer til Norge. Mamma skal ta med mac'en min nedover så jeg får skrevet (og sett på Netflix på hotellet ;) )

Jeg var på min nest siste orientering i formiddag og nå føles det enda kortere til hjemreise. Det er helt sykt hvor fort dette halvåret har gått. Nesten som om januar var i går. Jeg har begynt å få ganske vondt i skuldrene og nakken igjen og jeg er ganske sikker på at det er pga nerver for hjemreise og å si hadet til alle. Har funnet ut at det kommer til å bli billigst å sende en eske til Norge, så det må jeg fikse når vi kommer hjem fra Missouri. Kommer kanskje til å kjøpe en cabin-koffert for å ha med inn på flyet, men håper på at det ikke er nødvendig, for jeg har virkelig ikke lyst å bruke mere penger enn jeg absolutt må. Ja, det er billig i Amerika, men det betyr ikke at du ikke bruker like mye penger som hjemme i Norge.

Den siste måneden skal vi på ferie til Branson, Missouri, som vi drar til på torsdag. Hørte rykter om at vi kommer tilbake den 29. mai, men har også hørt 31. mai, så vi får se. Etter ferien skal jeg henge med venner, dra på kino for en siste gang, og dra på Target så ofte som mulig. Jeg kommer virkelig til å savne Target og det å ha Starbucks tre minutter unna meg. Får vel lære meg hvordan jeg lager kaffe hjemme... Uansett så skal jeg prøve å ha det så gøy som mulig den siste måneden, og virkelig kose meg med venner og vertsmødrene mine! Vi skal endelig dra på den 'oh so' berømte dyrehagen i Omaha, Henley Doorley Zoo. Det er faktisk en dyrehage og et akvarium i et, så det gleder jeg meg til. Jeg og Emily har snakket om å dra til Worlds of Fun i Kansas City, men vi får se om vi har lyst å bruke tre timer i bilen for å dra på en fornøyelsespark, spesielt når jeg skal på Tusenfryd med familien. Jeg gleder meg i hvert fall til å bruke tid med henne denne sommeren. Ville vel egentlig bare oppdater om hva som kommer til å skje den neste måneden i tilfelle det ikke blir flere oppdateringer før jeg kommer meg til Tønsberg. Har også begynt å glede meg sykt til 3. året på VGS og russetiden. Har så mye å se frem til dette og neste år!

XOXO, Pernille Johnsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits