PHS GRADUATION 2017

Hei igjen!                                                                                                                                                                                 

Lokal tid: 23:55 (hvorfor er jeg våken nå)

Hører på: HARRY STYLES

Da var det blitt mai, og jeg har ikke fått tid til å sitte meg ned for å skrive ett innlegg før nå. Bloggen har blitt litt glemt i det siste fordi det har vært veldig mye som har skjedd, og en del skolearbeid. Når jeg edelig fikk litt fritid lå jeg i senga å så på Netflix for jeg var så sliten. Det går veldig bra på skolen for tiden, men de fleste lærerne prøver å få mye inn i den siste tiden, så derfor er det veldig mye å gjøre. Akkurat nå (22:00) har jeg nettopp kommet hjem fra Paige sitt graduation party. Men før vi snakker om graduation må jeg nevne at jeg var i bryllup forrige helg i South Dakota. Søskenbarnet til Maddie giftet seg så da kjørte vi opp på fredagskveld og kom tilbake søndags ettermiddag. De hadde leid en hytte hvor det ble servert frokost og lunsj til alle gjester. Bryllupet startet ikke før klokken fire på lørdags ettermiddag, og var over rundt elleve. Været var helt perfekt, og de giftet seg ute, mens festen foregikk i et partytelt rett ved siden av seremonien. Både brud og brudgom er ganske stille så det var ikke så veldig mye liv, bortsett fra at broren til Maddie ble veldig full. Han datt om på ett punkt. Men alt i alt var det veldig gøy å oppleve et 'ordentlig' Amerikansk bryllup.

College Signing Day er noe skolen min, og sikkert flere, gjør hvert år for å fortelle alle hvor avgangselevene kommer til å fortsette utdanningen sin de neste to eller fire årene. Det er kanskje noe av det mest unødvendige jeg har vært med på, men samtidig er det jo interessant å se. De signerer navnet sitt på et whiteboard ved siden av det colleget/universitetet de skal gå på.


Jess

Gabby - Hun ble litt irritert for at de ikke skrev navnet hennes rett

Jaedyn

Forrige fredag tok vi farvel til de fleste avgangselevene, som var veldig trist for min del i hvert fall, siden de fleste av mine beste venner her var avgangselever. Første lunsj var full av seniors så nå er det så vidt folk igjen. Noen måtte komme tilbake denne uken for å ta eksamener eller for å få opp en karakter. Jeg skulle ønske jeg også fikk være senior, men jeg får vel bare gå en ekstra uke på skolen...

Denne uken har egentlig bare gått ut på å gjøre skolearbeid, og øve på prøver. Jeg gleder meg så til skolen er over, og jeg får TRE MÅNEDER sommerferie! Sikker på at jeg kommer til å være dødslei av ferie når juli kommer i svingene. I dag var dagen alle har ventet på siden de begynte på skolen i August! GRADUATION 2017! Det er så interessant å oppleve slike ting som er så ulikt i Norge, og når det kommer til graduation skulle jeg ønske Norge var mer som USA. Bare for å ta med meg tradisjonen om graduation parties fra USA kommer jeg kanskje til å lage mitt eget grad party, hehehe. I morges våknet jeg 06.45 for jeg og Emily skulle til HyVee for å spise frokost før graduation. Rundt 09.20 kom vi til skolen og parkeringsplassen var nesten helt full, selv om det ikke startet før klokken 10. Jeg og Emily dro på fire grad parties i dag, og vi har to neste lørdag. Vi gikk dessverre glipp av Kole, Ronnie, og Drew sitt grad party forrige lørdag, men jeg fikk gitt dem en liten gave før de forlot på fredag. Ba Kole om å vaske bilen sin med pengene jeg ga ham, og det gjorde han! Klarte faktisk å se rødfargen for første gang siden jeg har kjent han. Uansett, vi dro til Heven, Jason, Jessica Curtis og Shelby, og Alicia sine grad parties. Jeg dro også til Kylie sitt og Paige sitt med vertsmødrene mine i ettermiddag/kveld. I morgen skal jeg til Jess, Gabby og Leah sitt grad party, så jeg gleder meg til å feire dem! Det er også morsdag her i USA i morgen (søndag 14. mai)


Brody

Morgan og Jess

Kole og Ronnie

Jaedyn og Alicia

Kole

Jaedyn

Alicia

Leah

Salina

Jessica

Ronnie

Andrew

Brody

Gabby

Kole <3

Jess <3

Alicia <3

Heven <3

Jeg har felt så mange tårer i det siste bare av tanken om å forlate disse fantastiske menneskene. Om jeg kunne stappet de i kofferten min å tatt dem med til Norge hadde jeg gjort det, lett. Det er helt klart at jeg kommer til savne disse flotte jentene og gutten(e), og jeg kommer til å holde meg oppdatert. Det er ikke mange som snakker om hvor forferdelig det er å forlate alle du har blitt så nær det året her, men jeg kan love dere, tårer kommer til å falle, uansett om det er før eller etter du har forlatt vertslandet ditt. Det å ikke kødde med guttene, eller å lære jentene hvordan de sier ting på norsk kommer til å bli veldig rart. Med det sagt, kommer det også til å bli godt å se vennene i Norge, men kan ikke love at jeg ikke kommer til å snakke mye om vennene mine her. Kommer nok sikkert til å komme et ekstremt emosjonelt innlegg om hvor mye jeg kommer til å savne alle og hvor takknemlig jeg er etter hvert.

Avslutter med å si at jeg skriver egentlig bare denne bloggen for å 1. oppdatere og 2. ha noe å se tilbake på når jeg er 90 og sliter med hukommelse. Personlig syntes jeg at det kan bli litt for mange detaljer, eller for mye unødvendig info skrevet, men jeg skriver det fordi det betydde noe for meg, og det er noe jeg vil huske for alltid. Jeg vet at jeg hadde angret om jeg ikke skrev blogg dette året, så jeg er stolt over at jeg har klart å holdt det oppegående hele året. Hvem vet, kanskje jeg fortsetter å blogge når jeg kommer tilbake til gode gamle Øksnes :)

GRATULERER MED DAGEN NORGE PÅ FORSKUDD!!!!!!!!! Savner bunaden nå.

XOXO, Pernille Johnsen

Én kommentar

Mamma

14.05.2017 kl.19:40

❤️❤️❤️❤️❤️ Du e best ❤️❤️❤️❤️❤️

Bunaden får du bruk i bursdagen til bror 😂😂

Alle gleder seg til du kommer hjem, spesielt bror ❤️ Vi skal kose oss i Oslo før vi tar deg med hjem til vakre Øksnes ❤️❤️

Skriv en ny kommentar

hits