PROM + PÅSKE 2017

Hei alle sammen!                                                                                                                                                                                                            Lokal tid: 22:12

Hører (ser) på: Iskrigerne

Da hadde det blitt april, og det har skjedd ganske mye i det siste. For det først var det PROM!! Det var noe av det jeg gledet med mest til i år, og det levde opp til alle forventninger. Fredag 7. april dro jeg, Emily, Raven og Salina for å fikse neglene våre. Etter det dro vi til Shadow Lake som er et outlet shopping mall med flere butikker og restauranter som vi alltid drar til. Vi dro innom et par butikker for å kjøpe after-prom klær og andre småting vi trengte. Jeg sov over hos Emily og vi sovnet så å si med en gang vi kom hjem. Vi hadde satt på en film på Netflix, men det gjorde meg bare mer trøtt.

Lørdags morgen tok vi det helt med ro siden vi ikke måtte være ute av huset før fire. Familien til Emily har de to barnebarna på besøk hver fredag så vi så på barne-tv og lekte litt. Alea blir to i juni, og Nash er bare litt over en måned gammel og han er så skjønn. Søskenbarnet hennes kom for å sminke henne, og søsteren ordnet håret. Jeg gjorde alt selv for å spare dem for tid, og fordi jeg ikke helt visste hva jeg ville gjøre med verken sminke eller hår. Når vi endelig var klare dro vi til Rylander som er en park her i byen for å ta bilder. Det var rundt 25 grader ute i steksol, og halve skolen var der. Etter det dro vi å spiste på Red Robin i Shadow Lake, før vi så kjørte videre til Downtown Omaha til Paxton hotellet hvor Prom i år ble holdt. Jeg hadde det kjempe gøy, og det var virkelig noe jeg aldri kommer til å glemme. After-Prom var på skolen fra 00.00 til 03.00. Vi fikk "penger" for å gamble og satse på forskjellige priser vi kunne vinne, vi fikk muligheten til å bli hypnotisert, og det var soccer-ball for de som ville spille. Jeg dro hjem rett etter det var over, men klarte ikke å sovne før 04.30, dessverre.


Em<3

Jae<3

Emma<3

Salina, Jaedyn, Emily, meg

Jaiden, Samantha, Jaedyn, meg, Emily

Meg, Emily og Salina Meg, Ivy, Sam, Jaiden, Alicia, Jaedyn, Emily, Salina

Prom kjole 2017


Etter Prom skjedde det ikke så veldig mye egentlig, har bare gjort skolearbeid og vært ganske sliten. Jeg er så klar for sommerferie nå, og de tre månedene jeg får fri i år kommer jeg virkelig til å nyte hvert sekund av! Forrige helg var det påske, og vi fikk bare fri på langfredag, i motsetning til alle dere hjemme i Norge. Heldiggriser. På langfredag dro vi til Filley for å besøke foreldrene til Brynn, og dra i kirka. Jeg skal ærlig innrømme at øynene lukket seg i noen sekunder der. Tror virkelig ikke jeg har vært med på en kjedeligere gudstjeneste enn den. På søndag (første påskedag, om jeg ikke tar helt feil), dro vi til Columbus for å spise frokost med Maddie sin familie. Det er alltid skøy å være med dem.

På mandag dro jeg på noe som skulle være leksedate med Emily, Beau og Valerie, men det endte opp med mat og shopping. Jeg dro i hvert fall hjem til Emily etter vi hadde kjørt dem hjem for å starte på et familietre jeg må lage til en av klassene mine. I dag ryddet jeg rommet som var veldig nødvendig, og vasket dyna mi, som var enda mer nødvendig. Kom nettopp ut av dusjen, og vertsmor er å kjøper Taco Bell til middag (selv om klokken er ti på kvelden). Er blitt amerikanisert. Var på mitt første college besøk på onsdag, og det var veldig interessant. Var bare et Community College i Lincoln, som betyr at det er et 2-års college. Etter det besøket føler jeg at jeg klarer meg supert i Norge etter videregående, og har nok ikke planer om å gå på universitet her. I hvert fall ikke i Nebraska. Har ikke så mye annet å si. I mai kommer det til å skje mye så da blir det et par oppdateringer, men skal prøve å slenge en til inn før april er over.Southeast Community College, Lincoln Campus


Har virkelig gått opp for meg nå at det bare er to måneder igjen før jeg drar tilbake til Norge. Vet ikke helt hvordan jeg skal føle om det. Gleder meg veldig, men har samtidig ikke lyst til å dra tilbake.

XOXO, Pernille Johnsen

4 kommentarer

Eivind

21.04.2017 kl.23:39

God oppdatering😊

Torill

01.05.2017 kl.23:53

Det er rart på slutten av året,Pernille! Nå har du funnet din plass og hører til på skolen og i familien.Du hører liksom til begge steder:Norge og USA. En merkelig følelse.

Nyt de siste månedene,de går fort.

Veldig hyggelig å se deg pynta til prom og høre at du har det fint! En opplevelse for livet.Stor klem fra Torill

Pernille

04.05.2017 kl.19:23

Hei, jeg heter også Pernille og skal på utveksling neste år. Jeg lurte bare på, hva blir du kalt i USA? De amerikanerne jeg kjenner klarer i hvert fall ikke å uttale Pernille.

Pernille i USA

14.05.2017 kl.00:19

Pernille: Hei! Jeg har bare hørt to stykker som klarte å uttale Pernille! De fleste kaller meg P, og dem er veldig store på kallenavn, så du kommer nok til å flere kallenavn! Håper du får et supert år!

Skriv en ny kommentar

hits