SPRING BREAK

Hei igjen!                                                                                                                                                                                                                         Lokal tid: 21.07

Hører på: Up There - Post Malone

Nå er det en god stund siden sist! Det skjedde ikke så veldig mye i slutten av februar eller begynnelsen av mars så jeg hadde ikke så mye å fortelle. På torsdag i forrige uke tok jeg ferie, noe som var veldig godt! Jeg kjenner nå at jeg virkelig trengte den ferien nå. Jeg fikk fri uken vi var i Hawaii, men det kjennes ut som om det har gått et halvt år siden jeg var der. Denne ferien kaller Amerikanerne Spring Break, som rett og slett er vår ferie og er vanligvis i slutten av mars/begynnelsen av april.

Bryte sesongen er nå helt over, og vi hadde bankett den 13. mars. Det var en veldig fin avslutning på sesongen og en av trenerne hadde laget en veldig fin video. Jeg skreik, hovedtreneren skreik, det var supert. Jeg kommer aldri til å glemme de fire månedene, og det er noe jeg virkelig kommer til å savne når november kommer igjen. Det er umulig å glemme guttene, og jeg kommer definitivt til å sende dem norsk sjokolade til neste års bankett. Ingen av dem kommer til å lese dette, men jeg vil bare si tusen takk til alle sammen som har gjort tiden min i USA så mye bedre, jeg kommer til å huske det for alltid.

Jeg og Emily dro for å kjøpe snacks til kjøreturen på lørdagskvelden og fant noen andre godsaker vi bare måtte kjøpe. Vi hadde det altså en liten forsinket bursdagsfeiring før vi dro på ferie. Klokken 11 på lørdags kveld bestemte Brynn og Maddie seg for å begynne kjøreturen til Black Hills, South Dakota, hvor vi skulle tilbringe ferien vår. Emily ble med oss, noe jeg syntes var veldig koselig! Planen var å dra klokken ni, søndags morgen, men Maddie hadde sovet et par timer lørdags ettermiddag så hun følte at hun var klar til å kjøre hele natten. Vi stoppet en time unna hytta vi skulle bo i for å spise frokost på Perkins. Vi brukte hele formiddagen på å komme oss på plass og sove. Jeg og Emily sa at vi skulle ta en 20 minutters hvil, men den varte i fire timer for min del. Vi spiste pizza på Pizza Mill hvor de hadde honning på bordene, noe vi ikke skjønte. Servitøren sa at det var for å dyppe endene av pizzaen i. Personlig syntes ikke jeg at det var noe godt for pizza skal ikke være søtt. Pizzaen var en av de bedre jeg noen gang har smakt, men ingenting slår bestemor eller mamma sin hjemmelagde! Vi dro å handlet inn noe matvarer til uka, og jeg fant selvfølgelig en caps jeg bare måtte kjøpe.Værmeldingen hadde meldt snø på tirsdag/onsdag så vi bestemte oss for å dra til Crazy Horse Memorial og Mount Rushmore på mandag fordi vi visste det skulle være fint vær hele dagen. Det var veldig kult å se begge "statuene" (jeg vet ikke hva jeg skal kalle dem) for det er ikke noe du drar for å se når du først drar til USA, på ferie i hvert fall. Mens vi var på ferie tenkte jeg "hvorfor kunne vi ikke dra til Florida, California eller en varm kjent plass i stedet for å dra til South Dakota som er kald, men når jeg tenker tilbake på turen er jeg veldig glad for at vi ikke dro et annet sted.


Tirsdag dro vi på kjøpesenteret Rushmore i Rapid City. Jeg fant meg endelig ballkjole og sko, så jeg slipper å tenke på det! Det var et 100 dollar avslag på kjolen så jeg fikk den for $70, noe jeg er meget fornøyd med! Kjøpte også nye Nike's som også var på salg! Følte meg ganske stolt med kjøpene denne gangen, for vanligvis er jeg ikke så flink å ta det billigste, hehe. Vi dro på kino hvor vi så Skjønnheten og Udyret, etter vi hadde handlet litt. Jeg sov gjennom hele filmen for jeg hater animasjon og alle slike disney filmer. Jeg hadde sagt at jeg kom til å sovne og de visste at jeg overhode ikke hadde lyst å se filmen, men det var vel egentlig bare fint å få litt søvn. Etter filmen dro vi for å spise middag på Texas Road House, som har verdens beste mat! De hadde is-hockey på skjermen også så jeg fikk sett litt action. De som eide hytta hadde to katter som jeg ga navnene Dolce og Tom.
På onsdag dro vi til en juvel hule som blir større og større hver dag. Vi tok heis ned 23 etasjer før vi begynte vår tur ned i hula. Vi gikk 723 trappetrinn på hele turen og den var på ca. 0.8 kilometer. Det var litt kjedelig for min del, men kult å se på. Når vi kom hjem den ettermiddagen ryddet vi og vasket for å dra morgenen etter. Vi hadde planer om å forlate hytta klokken åtte så vi var oppe rundt sju for å støvsuge loftet, ta av sengetrekk og gjøre alt klart.


Vi hentet den nye hunden vår i Sioux Falls, en bulldog med navnet Charlie. Jeg er ikke så gira på en til hund for å si det sånn, men det får vel gå. Etter 10 timer i bilen var vi endelig hjemme igjen og jeg må si det var veldig godt å være tilbake i sengen min i stedet for å ligge på et hardt gulv. Fredag, lørdag og dagen idag har gått på å sett på Netflix. Det har vært så godt med fri og jeg gleder med til sommerferien allerede. De som kjenner meg vet at jeg sikkert kunne gått på skole året rundt uten sommerferien, men det er så slitsomt å gjøre skolearbeid hver dag uten fri i helgene. De krever så mye av deg og til slutt har du bar så mye igjen å gi, og jeg kjenner det punktet snart er nådd, igjen. Kommer aldri til å angre på dette året, uansett hva som har skjedd mens jeg har vært her. Det er virkelig en opplevelse for livet og jeg vil anbefale det til alle sammen. Om du tenker på å dra så DRA. Ingenting stopper deg, bare deg selv.

Det var det for denne gang, kommer forhåpentligvis ikke til å bli så lenge til neste gang! Nå er sommer sportene begynt så jeg skal komme meg på noen baseball og FOTBALL kamper. Herregud så godt det skal bli å få sett litt ordentlig fotball igjen! Nå har jeg nettopp spist kinesisk mat til middag og sett en episode til med Criminal Minds og har fått gjort leksene mine ferdig. Etter jeg får satt inn bilder her skal jeg gå i dusjen så skal jeg legge meg. Skolen begynner igjen imorgen så jeg skal prøve å være uthvilt og klar til en og en halv måned igjen med hard jobbing. Jeg ønsker virkelig å gjøre mitt beste nå mot slutten av året, men jeg er veldig stolt over karakterene mine dette semesteret! Jeg gikk på ferie med seks 6'ere, én 5'er og én 4'er, forhåpentlig holder de seg lik eller blir bedre :) Siste skoledag er den 19. mai, så jeg får en måned med ferie før jeg drar tilbake til Norge. Det er sykt å tenke på at jeg skal tilbake til Norge så snart. Om 94 dager står jeg på norsk jord igjen, etter 10,5 måned. Jeg gleder meg til å komme tilbake. Jeg har så mange planer og så mye jeg vil gjøre nå som jeg er 18 og har lov. Jeg har allerede bestilt min første ferie som "leder" om du kan kalle det det. Jeg har bestilt mitt eget hotellrom. Jeg skal ta lappen. Jeg skal kjøpe bil. Jeg skal begynne tredje året på VGS. Jeg skal være russ. Jeg skal tilbringe mitt siste år hjemme med mamma, Eivind, bror og Madelen. Jeg skal spise så mye lutefisk og torsketunger jeg klarer å stappe i meg. Jeg har så mye å se fram til og jeg kan ikke gjøre annet enn å glede meg. Ikke misforstå meg, jeg kommer til å savne Amerika og alle vennene jeg har fått her, men det kommer aldri til å bli det samme her som det er i Norge.

XOXO, Pernille

Én kommentar

Mamma

27.03.2017 kl.12:35

❤❤❤❤❤❤❤❤

Skriv en ny kommentar

hits