140 DAGER IGJEN

Hei alle!                                                                                                                                                                      Lokal tid: 18.00

Hører på: Favez - Spotify liste

Da var det på tide med ny oppdatering her! Det har vært et par travle uker og mye har skjedd. Tiden går veldig fort, og det føles ut som det jeg gjorde for to uker siden skjedde i går. Denne uken har gjort meg veldig bevisst på at jeg må dra tilbake til Norge om ikke så alt for lenge. Først nå, etter seks måneder, har jeg virkelig funnet min plass her, og jeg har ikke så veldig lyst å forlate alle de flotte menneskene jeg har fått møtt.

  • Det første som skjedde etter forrige blogg innlegg var innsettelsen av Donald Trump som den 45 presidenten i USA. Dette skjedde den 20. januar, og jeg fulgte ikke så mye med, men det har vært veldig mange demonstrasjoner for kvinners rettigheter. Leste også nettopp at det er planlagt demonstrasjoner og protester mot skatt, og det faktumet at Trump ikke ville vise hans tilbakebetaling av skatt, folkets klima marsj, immigrant marsj og pride marsj. Det er helt sykt at han er grunnen til så mange demonstrasjoner. Personlig liker jeg ikke Trump og hans idéer, men samtidig tror jeg ikke han kommer til å klare å komme gjennom med halvparten av det han vil. Skal ikke si mer om det temaet, men det er interessant å se hva han er i stand til å gjøre, direkte og indirekte.


​Insetting av Donald Trump
 

  • Vi holdte turnering for JV guttene den 20. januar, og Varsity 21., så det ble ikke mye tid til å ta det med ro den helga. Etter vi hadde vasket og gjort alt klart til søndag for klubb turneringen, dro jeg, Emily, og kusina hennes, Hayley for å se på film, men vi droppa det. Target hørte mye bedre ut. På søndag hadde vi orientering, så alle utvekslingselevene fikk møtes igjen. Neste orientering er ikke før i mai, som da blir den nest siste orienteringen før vi drar hjem.


Godguttan

Target hadde 24 kasser, plus noen self-checkout kasser.

Emily, Hayley og meg

Fant ei god sofa å sitte i.

  • Har hatt enda flere kjøreturer med Em. Noen ganger etter trening er over føler vi bare ikke for å dra hjem med en gang, så vi kjører rundt i byen. Vi har en destinasjon vi kjører til hver gang, og jeg vet ikke egentlig hvorfor, det ble vel bare en vane å kjøre dit. 
Dro til ShopKo for å sitte/ligge i stolene deres.

Hentet Bronson, dro tilbake til ShopKo, satt i stolene mens han fant seg lys.

Jeg passer disse, ikke sant???

  • Vi dro til Skutt på wrestling meet, og jeg gikk ut av huset klokken 05.35. Vi kom heller ikke hjem før klokken var rundt 18.00 så det var en lang dag. Brody kom på første plass i hans vektklasse så det var veldig gøy! Vi hadde også meet hjemme på tirsdag, som var det siste hjemme-meetet for i år. Jeg dro definitivt hjem for å skrike når vi var ferdig.
 

  • På torsdag dro vi fire som er med i FCCLA til Elkhorn South, hvor det var districts. Vi holdte presentasjonen vi hadde laget, og det endte med sølv, vi gikk også videre til State i april! Det var veldig kult, men vi ville virkelig ikke gå videre til State, fordi vi føler oss helt ferdig med prosjektet, men det er jo en god opplevelse å ta med seg videre.


Nicole, Morgan, meg og Levi


Endelig på tur hjem.

  • På fredag dro jeg på mitt siste wrestling meet, og jeg kjenner det kommer til å bli rart å ikke se dem hver dag. Vi hadde to stykker som fikk 1. plass, to fikk 2. plass, to fikk 3. plass, og en 4. plass, så alt i alt var det ganske bra. Kole hadde et flatt dekk så vi kjørte til en bensinstasjon for å fylle det opp (rettelse: han fylte det :)))) før han kjørte meg hjem.
  • Jeg dro på shopping med Emily, Hayley og Salina i går (lørdag), så jeg fikk kjøpt meg noe til Hawaii. Vi dro å spiste på Freddy's, og det var ekstremt god mat.


Salina, meg, Hayley og Em 

Idag har jeg ryddet litt, og nå skal jeg bruke resten av kvelden på å pakke til Hawaii, og å se på Home and Away. Vi kjører til Kansas City på fredag etter skolen så skal vi ligge over til lørdag da jeg drar til Hawaii! Neste gang vi snakkes har jeg forhåpentligvis litt mer farge på kroppen. Jeg kommer også til å være 18, men det føles ikke ut som jeg har bursdag snart. Det blir godt å komme seg litt bort i hvert fall! I morgen skal jeg og Emily dra på brytekamp for ungdomsskoleelevene, så det blir gøy å se. Håper alle får en super valentinsdag. Det er min favorittdag i hele året :)

XOXO, Pernille

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits