2017 ER I FULL SVING

Hei hei alle sammen!                                                                                                                                                                                                      Lokal tid: 18.14

Hører på: Mamma Mia soundtrack

Da har vi nesten gått nesten tre uker inn i 2017! Det føles helt sykt ut. Tanken på at jeg har vært i Amerika i fem måneder nå føles ikke ekte, og det har gått så fort. Jeg har nå bare litt over fem måneder igjen her, og jeg vet de kommer til å fly forbi. Det er nesten som om de siste månedene har vært en drøm. Det har så klart vært vanskelige tider, men det har vært så mange flere fantastiske tider. Tenkte å lage dette blogginnlegget på en lit annerledes måte enn det jeg bruker å gjøre. Det blir litt lettere å skrive på denne måten så vi får se om jeg fortsetter sånn. La oss komme i gang!

 • Jeg begynte det nye året ved å dra på Target med Emily og kusina hennes, Hailey. Etter det kjørte vi rundt for å finne en Starbucks som var åpen etter 21.00, for vi ville virkelig ha kaffe. Jeg har hatet kaffe i min (snart) 18 år på denne jord, men jeg tror Amerika har endret meg der. Jeg liker fremdeles ikke svart kaffe og jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å like det, men en god frappé, latte eller mocha går lett ned.


Her ser dere litt fyrverkeri i Omaha (bilde fra nyhetsside)

 • Jeg og Emily har kjørt veldig mye rundt i byen, du kan kanskje kalle det mysing, men vi kjører egentlig bare rundt for å se. Hun viser meg hvor folk bor, men jeg vet fortsatt ikke hvordan jeg kommer meg frem og tilbake mellom huset mitt og hennes :) Du skulle tro vi var sydd sammen, for det er ikke ofte du bare ser en av oss.
 

 • Det har vært mange wrestling meets, og vi har vunnet mange turneringer. Jeg er veldig stolt over framgangen til mange av guttene, og jeg gleder meg veldig mye til den siste tida med dem! De bringer mye glede og latter til en ellers kjedelig hverdag. Fun fact: hver gang vi drar til bensinstasjonen møter vi på Brody, og han sier alltid hei og smiler til oss.


Sovnet 00.30, våknet 05.00. Kvelden før dro jeg å kjøpte guttene snacks og Gatorade :)Managerne drar vanligvis i bilen med coach Nielsen, og vanligvis coach Anderson

Meg, Lexie, Ryleigh og EmHer ser dere hvordan oppsettet er akkurat nå, men det endres nesten hver kamp.


Pleddet er på plass, som alltid.

 • Jeg har endret timeplanen min, og jeg er veldig fornøyd med fagene jeg har nå!
  A-dager: Engelsk III, Mat og helse II, Personlig Økonomi, Menneskelig utvikling
  B-dager: Psykologi, Algebra II, Amerikansk historie, Rettslære


Emma som jeg har Amerikansk historie med! 

Her ser vi på en dokumentar om OJ Simpson i rettslære. Dette kommer definitivt til å være den roligste timen min.

Jolee, Zach, Em og meg i Advisory. Ja, vi ligger for det meste bare på gulvet og tar det med ro.

 • Driver på med et prosjekt i FCCLA, som er en klubb jeg er med i. Det betyr også at jeg ikke gjør noe i mat og helse timen, fordi læreren der er hun som leder klubben. Jeg syntes det er meget godt, for da får jeg sitte på kontoret hennes i en massasjestol og jobbe på prosjektet eller andre ting jeg må gjøre. En av bryterne, Ronald, jeg intervjuet til prosjektet spurte med om jeg var mer stresset i Norge eller USA, og det fikk meg virkelig til å tenke, og alt i alt tror jeg at jeg er mer stresset her, enn hva jeg er i Norge. Nå som jeg nevner det må jeg kanskje jobbe litt med det etter dette innlegget er ferdig skrevet.


Ronald

 • Jeg har vært på profesjonell brytekamp! Jeg satt til og med på første rad som var veldig kult. Selve kampen var ganske kjedelig i forhold til High School bryting, men det var en kul opplevelse å ta med seg siden det ikke er hvert år trenerne tar med seg laget på en Nebraska brytekamp. Det var altså Nebraska vs. Wisconsin som brøyt, og Nebraska vann 28-11! Vi var på Delaney Center, som er hjemme for Nebraska, og ligger nært UNL (Univerisetet i Lincoln) og etter kampen gikk alle bryterne fritt rundt for å ta bilder eller signere plakater. De har forskjellige vektklasser i universitets-klassen, enn High School klasse, så det var litt rart siden vi er så vant til vektklassene for HS. Managerne sto ute i en gang, og en av bryterne gikk forbi oss, og jeg som det ekstremt unormale personen jeg er, sa jo så klart noe til han. "Great job, TJ!", kom ut av munnen min. Jeg sa det med en normalt lav innestemme, og jeg pauset lenge på T-en fordi jeg ikke husket om det var han som het TJ. Heldigvis var det rett, og jeg dummet meg ikke helt ut. Han snudde seg til og med, et smil om munnen og sa takk :) http://www.huskers.com/ViewArticle.dbml?SPID=28&DB_OEM_ID=100&ATCLID=211409336


Øverst fra venstre: Anthony, Trevor, Kole, Bronson, Drake, Jayden, Devin
Nederst fra venstre: Jordan, Brock, Ronald, Andrew, Brody, Chase
Jordan avsluttet kampen og fikk sin første pin for Varsity på fredag! Aldri vært så stolt før. (jeg skreik)

 • Jeg har blitt intervjuet av Ronja om utvekslingsåret, som førte til et bilde jeg kommer til å ta vare på i flere tiår fremover. Denne dagen sendte coach Gocke ut mail til alle guttene at de måtte ha på singlet på trening for å se hvor mange som sjekket mailen deres, og som dere ser så sjekket alle mailen sin. Det gjorde vel bildet enda bedre vil jeg påstå å si.

 • Som mange kanskje har fått med seg skal jeg til Hawaii i februar! Dette er noe som har vært planlagt helt siden pre-orienteringa i april i fjor. Vi er en flere fra Norge som er i USA som skal til Hawaii den 11. februar, og skal være der i en uke, så det gleder jeg meg virkelig til. Det betyr jo også at jeg kommer til å feire 18-års dagen min der, så det blir ekstra spesielt for meg. I dag er det 25 dager til vi drar så det er kanskje på tide å pakke snart ;) Jeg har en 14 timers flytur til, og 11 timers flytur hjem + 4 timer i LA. Det blir en once in a lifetime opplevelse, og jeg er så glad for å dra med de folkene som skal. Blir fint å få sett dem igjen og høre hvordan de har hatt det. Når jeg kommer tilbake har vi tross alt bare fire måneder igjen på utvekslingsåret vårt. Skal ta fly sammen med Lise og Ingeborg så det blir veldig gøy å se dem igjen før vi kommer til Hawaii.


Hawaii ligger nesten midt i Stillehavet.

Vi skal bo på øya Oahu som er merket av der. De har en populasjon på ca. 950.000.

Hotellet vi skal være på ligger rett bak de fremste hotellene!

Pearl Harbour/USS Arizona National Monument som vi skal besøke når vi er der!


Det var det for denne gang! Jeg har veldig mye å se fram til fremover, og Hawaii er nok det jeg gleder med aller mest til!

XOXO, Pernille Johnsen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits