31. DESEMBER 2016

Hei igjen!                                                                                                                                                                                                                         Lokal tid: 16.55

Hører på: Hits Hits Hits - Spotify playlist

Der var jula over for denne gang, og det føles ikke akkurat som det i det hele tatt skjedde. Jeg fikk dessverre ikke noe julefølelse i år, som ødela jula litt, men jeg hadde fortsatt en veldig fin tid sammen med familien til Brynn og Maddie. Jeg feiret jul fire ganger i år, for å si det sånn. Som alle vet til nå (jeg håper i hvert fall det) så feiret jeg jula i Amerika, og de har tradisjoner som er veldig annerledes enn de vi er vant til i Norge. For det første har de ikke noe adventsbasar her, noe som er veldig trist, og jeg tror faktisk det er det jeg har savnet mest med adventstida i år. Må bare beklage for at jeg ikke har tatt så veldig mange bilder, det har ikke vært prioritert i denne tida.


Som sagt, giftet vertsmødrene mine seg på Lille Julaften! Det var et veldig kort, og ikke tradisjonelt bryllup i det hele tatt. Grunnen til at de giftet seg var egentlig bare for å få det gjort, siden ingen vet hva som kommer til å skje til neste år med Trump i styringen. Jeg er veldig glad for å kunne være en del av det, og det er nok en dag jeg aldri kommer til å glemme. Etter bryllupet kjørte vi til Columbus (i Nebraska, ikke Ohio) hvor bestemoren til Maddie bor, der vi feiret jul med hele familien. Det er alltid liv og røre med den siden av familien! Hun har en gal tante, Bev, og en bror, Dylan, som ikke helt forstår forholdet mellom Brynn og Maddie, om jeg kan si det sånn. Han spurte et par spørsmål om bryllupet som ikke ble tatt på en bra måte. Jeg skjønner hvorfor han ville vite det han spurte om, men det blir kanskje tatt litt hardt fra deres side. Når vi satte oss rundt bordet for å spise sa Brynn noe om at jeg likte leverpostei, som ingen liker i USA. Dylan sa da at han husket at jeg sa jeg likte lapskaus forrige gang vi møttes. Det ble da køddet om at vi skulle gifte oss dagen etterpå siden han faktisk husket noe? Ikke helt sikker på hva som skjedde for jeg fulgte ikke helt med. Jeg har det alltid moro med den gjengen, og de har så mange rare spørsmål. Det kommer så mye rart ut av onkelen til Maddie, denne gangen var det "Norwegian Twizzler" som vi ikke skal lengre inn på :)
Veldig vanlig med snacks før middagen serveres.

Dagen etterpå var det selveste Julaften! Her gjør de ikke noe spesielt på julaften, som var veldig rart, men siden jeg ikke har hatt julestemning i år gjorde det ikke så mye. Jeg facetimet mamma på formiddagen for å se på når de åpnet noen pakker, som var veldig fint. Vi dro til Filley, Nebraska for å dra i kirka hvor Brynn spilte trumpet. Som jeg har sagt før, jeg er ikke en stor fan av krikene i USA. Jeg har vært i tre forskjellige kirker nå, katolsk og luthersk, og det føles fortsatt ikke rett å sitte der. Etter kirka dro vi til foreldrene til Brynn som bor, seriøst, 40 meter unna kirka. Der fikk vi middag, og pakker! Vi fikk det samme, og på brevet hadde hun skrevet at til neste år skal vi se på det og tenke på det året vi hadde sammen. Det var en veldig fin tanke, og jeg likte det skikkelig godt. Vi fikk altså den samme juletrepynten som jeg skal henge på juletreet til neste år. Det er helt sykt at på mandag er det akkurat et halvt år til jeg står på Evenes. Det betyr også at jeg bare har seks måneder igjen her i Plattsmouth. Tida går så alt for fort, og jeg gruer meg til å si hadet til alle disse flotte menneskene jeg har blitt kjent med.


07.23

Savner Sølve litt etter å ha fått denne snap'en.Meget glad for kaffe? Ja.

Kom en kjenning opp i den Lutherske bibelen eller noe lignende. Er ikke egentlig en kjenning for dere som ikke tok den.

Tilbake til julefeiringene. På søndag, altså første juledag, våknet jeg 07.15 for å åpne pakkene. For de som ikke vet det så er den største forskjellen i Amerika at de åpner julegavene sine på morgenen etter julaften. Det er noe av det rareste jeg har vært borti, men kult å oppleve. Må vel også si at jeg gleder meg til å komme tilbake til Norge for å åpne på julaften, hehe. Jeg blir 18 år om en og en halv måned, men er fortsatt like gira som en åtte-åring er på julaften. Klokken halv ti var det kino! Ja, vi dro på kino på første juledag. Jeg var så trøtt at jeg sovnet etter kanskje 20 minutter. Brynn bare lo når jeg våknet etter filmen var over, og sa at jeg hadde snorket litt og mannen ved siden av meg hadde sett litt bekymret på meg. Hahaha! Jeg angrer ikke, det var veldig godt og jeg sneik med meg ei julebrus og smil inn i kinoen :) Jeg hadde altså en veldig fin tid på kinoen. Etter det dro vi på IHOP (International House of Pancakes) og det var veldig godt, men jeg trodde virkelig jeg kom til å sprekke etter det måltidet. Spiste crepes med nutella og banan på, de hadde ikke bare en skje nutella på for å si det slikt, det var kanskje halve boksen. Jeg blir litt kvalm av å tenke på det. Resten av dagen gjorde vi ikke så mye.
Lillebror lagde vertsforeldrene mine julegave.

Skjønner dere nå hvorfor jeg blir litt kvalm av tanken?

Mandag var det nok en dag full av julefeiringer. Jeg sto opp litt over seks på morgenen fordi vi skulle kjøre klokken sju. Vi møttes samme plass vi var å feiret Thanksgiving, hvor hele familien til Brynn var. Det var veldig koselig å se dem igjen, og vi skal møtes igjen til påske! Det blir siste gangen jeg får sett dem før jeg drar, men det har vært veldig fint å fått møte dem. Vi dro så tilbake til foreldrene til Brynn for å spise lunsj og åpne enda flere pakker. Jeg fikk en skjorte, en jakke og en pose med Lindt sjokolade. Så var den jula over. Det har vært litt av en opplevelse og jeg er veldig glad for å ha hatt denne muligheten.


Grandma Ethel, Jameson og Amy(?)

Tirsdag, onsdag og torsdag gjorde jeg ingenting i det hele tatt. I går kom Emily med julegaven min fra henne og jeg ble skikkelig overrasket! Jeg fikk et veldig fint bilde, en caps, gavekort på Sephora, body wash, sjokolade og to bokser Mountain Dew, som er min favoritt brus. Hun kom også med Starbucks til meg. Evig takknemlig for henne <3 Jeg kjøpte Emily en bok, Burger King og Victoria's Secret gavekort, og en masse godteri. Hun fikk også en plate med stratos som hun nå elsker. Blir vel å sende et års behov når til henne når jeg kommer til Norge igjen. Etter det vasket jeg litt rundt i huset, siden vertsmødrene mine var på basketballkamp. Klokken fire var det tid for å se på guttene i Minnesota wrestle! Betalte 15 dollar for å kunne se dem live, og det var virkelig verdt det. Våknet klokken åtte i morges for å være klar til å se de wrestle igjen klokken ni. Nå er det over for i år, men starter på nytt igjen på mandag. Da er treningene tilbake, og får endelig noe å gjøre igjen. Emily har heller ikke husarrest lengre så det blir mye bedre, siden de andre managerne bare sitter å snakker om ting jeg ikke har så mye bruk for.


Amalie blir villig integrert inn i wrestling-kulturen!

:)))))

Jeg vet hun liker det innerst inne. Spesielt siden hun ville se dem i det bildet ovenfor :)Tror svaret er ja.


Kole i action.

Her jobber Brody hardt for å vinne.

Hunter er 9. klassing og har meget stort potensial.

Var oppe så tidlig at jeg fikk med meg når de varmet opp.

Nå sitter jeg å venter på at bestemor, bestefar og resten av familien skal ringe meg for å si godt nyttår! Norge har trossalt bare en time igjen av 2016! Jeg skal sette inn noen bilder i dette innlegget, så skal jeg sminke meg litt. I kveld skal jeg og Emily ut å spise for å feire det nye året så det blir koselig :)


HA ET GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN! Nyt de siste fem minuttene. Kommer kanskje et litt emosjonelt innlegg i morgen for å starte bloggen i 2017.

XOXO, Pernille

2 kommentarer

Eivind

01.01.2017 kl.12:09

Godt nytt år Pernille😊🍾

Ariel C

01.01.2017 kl.14:17

Høres kult ut å få oppleve jul i USA da! Håper du får det fint videre :)

Skriv en ny kommentar

hits