2016 ER SNART OVER

Heihei!                                                                                                                                                                                                                             Lokal tid: 17.53

Hører på: Water - Ugly God

Det har vært et par veldig travle uker, og nå sitter jeg i senga og tar det med ro for første gang på lenge. Sist gang vi var her var 4. desember, så jeg har litt av hvert å fortelle! Jeg vil påstå at de siste to-tre ukene har vært de beste i livet mitt. Det er ikke det a det har skjedd så mye, men jeg har bare hatt en veldig bra tid. Bortsett fra at jeg og Emily dro til Neb City for et JV meet på tirsdag, skjedde det virkelig ikke mye før 8. desember, da det var Senior Night for wrestling! Det var en veldig minnesrik kveld som jeg aldri kommer til å glemme. Det er veldig vanskelig å beskrive Senior Night, men det er 5 minutter hvor alle avgangselevene, for den sporten, blir takket for å være med og de fire årene de har brukt på Plattsmouth High, og sporter. Vi hadde åtte avgangselever, Kole Gray, Jason Nanke, Brody Bashus, Andrew Nielsen, Ronald Taylor (wrestlers), Leah Church (Cheerleader), Heven Burkhardt og meg (managers). Jeg var skikkelig nervøs for å gå, men det gikk veldig bra og det trillet nesten en tåre av tanken på å kanskje ikke se dem igjen etter dette året. Du blir ganske tilknyttet dem når du bruker såpass mye tid på dem som jeg gjør, og jeg vet det kommer til å bli vanskelig i februar/mars når wrestling sesongen er over. Jeg har blitt veldig glad i guttene, og de bringer veldig mye latter i hverdagen, spesielt Kole.


Andrew (med iPad'en), Chase, Kole, Ronald, Brock, Anthony, Carter

PHS Seniors 2017


Fredag dro jeg med guttene på meet i Iowa klokken 09.30. Jeg var den eneste manageren som kunne dra, men det var egentlig bare koselig å bruke dagen sammen med guttene. Det er aldri et kjedelig øyeblikk rundt dem. Jeg facetimet Angelina, og det var veldig godt å snakke med henne igjen. Dessverre var hun for sjenert til å si hei til Kole når jeg snudde kameraet på han, neste gang må du si hei Angelique! Resten av dagen ble brukt på å filme guttene når de brøyt. Jeg skjønner at det høres meget kjedelig ut, men jeg lover, det er ikke det i det hele tatt. Det er veldig gøy å se hvor stor forskjell det er på en gjeng med gutter og en gjeng med jenter. Veldig takknemlig for å ha hatt muligheten til å være manager til både softball og wrestling, kommer til å bli kjedelig uten dem til neste år. Blir nok mange lange netter med facetiming med Emily for å se på treningene, heh. Jeg kom ikke inn døra hjemme før 22.30 fredags kveld, så det var en lang dag, og jeg måtte gjøre meg klar til enda en lang dag på lørdag. Jeg skulle være med dem på lørdag også, siden jeg er den eneste manageren som faktisk bryr meg og vil bli med. Emily har hatt husarrest i to uker, så hun har ikke kunnet gjort stort mye uansett. Det gjorde meg ingenting å dra alene, foretrekker egentlig det. Lørdags morgen klokken 06.30 satt jeg i bilen men coach Anderson, coach Nielsen, Andrew, Carter og Jayden (som har fått kallenavnet gluten). Var glad for å komme meg hjem når klokken nærmet seg sju. Kole kjørte meg hjem begge dagene og har alltid mye rart å si så det er aldri kleint eller kjedelig med han. Alle sammen her er så snille, uansett hva du spør om kommer du mest sannsynlig til å få et ja som svar.


Trevor, Anthony, Carter, Chase, Bronson, Jayden, Brock

Zachary, Chase, Andrew, Body

Chase kom på 2. plass!

Kole kom på 4. plass!
Ellers har det gått i trening og finals (eksamen), og kjøreturer med Em. Det har tydeligvis ikke skjedd like mye som det føles ut som det har gjort. Tiden går så fort, tenker bare på at om seks måneder står jeg på Gardemoen, tilbake i Norge. Vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg. Er vel samme følelsene som jeg hadde da jeg forlot Norge. Har kjøpt veldig mange julegaver til meg selv i det siste så pengeboken e vel snart tom. Har shopping stopp til i februar, så forhåpentligvis klarer jeg å holde det. I går dro jeg på skolen til klokken elleve, så forlot jeg og Emily for vi ikke hadde noe å gjøre og vi hadde tenkt å dra på shopping. Det var en meget vellykket shopping tur for å si det sånn. Fikk kjøpt mye nødvendig, og de siste julegavene, bortsett fra den til Emily. Har hatt planer om å rydde rommet i flere dager nå, men har enda ikke giddet så det er så vidt plass til å gå lengre.


Øver til eksamen i gymtimen.

Enda mer øving...

Beste frozen yogurt'en du kan få!!!!!!Orange Leaf må til etter en time på Victoria's Secret.Amalie <3

Bilturer med Emily er de beste.

Har snitt på 3.4 av 4, så jeg vil si at første semester har gått ganske bra.
I morgen skal vertsmødrene mine gifte seg! Jeg gleder meg veldig og det blir morsomt å få med seg det. Må vel hoppe i dusjen før jeg legger meg i kveld så jeg ikke ser så aller verst ut. Har bestilt to kjoler så jeg har et valg på hva jeg vil ha på meg. Det valget kommer ikke til å bli tatt før vi er på vei ut døra vil jeg tro. Som sagt sitter jeg i senga å tar livet med ro. Har ikke wrestling trening før 2. januar, så det blir vel en del død tid i løpet av juleferien. Håper på å bli ferdig med Friday Night Lights (har fire sesonger igjen), så jeg har i hvert fall noe å gjøre. Nå skal jeg rydde badet mitt før jeg glemmer det. Snakkes til nyttår!

God jul og godt nyttår <3

XOXO, Pernille

Én kommentar

Eivind

25.12.2016 kl.23:45

Fortsatt god jul🇳🇴🇺🇸🎄😊

Skriv en ny kommentar

hits