20 DAGER IGJEN TIL JUL

Hei igjen!                                                                                                                                                                    Lokal tid: 19:02

Hører på: Radio Bø

Da var det plutselig 4. desember! Her er ikke advent særlig stort, og adventskalendere er ikke så veldig vanlig. Nå venter jeg bare på pakke fra bestemor og mamma, slik at jeg kan få min adventskalender (og norsk godteri). Det føles absolutt ikke ut som det er desember siden det nesten ikke er snø på bakken. Kaldt er det blitt, men vi fikk vinterens første snø i går. Når jeg våknet på morgenkvisten i dag var det så vidt sne igjen, dessverre. Nå sitter jeg ved skrivebordet mitt og har tent litt lys og koser meg med litt Radio Bø i bakgrunnen. Jeg har et hat/elsk forhold til Radio Bø, men på fredag kom lysten på ekte nordnorsk radio, så denne helgen har bestått kun av Radio Bø. Det er lenge siden jeg har blogget sist, så det er på tide med en god oppdatering! Dere får fikse en kopp med te, og litt snacks, for denne kommer til å bli lang. Here we go!

Vi starter der vi sluttet sist, med 13. november (hjelpes, har det virkelig gått så lang tid siden sist?) Vi hadde egg og bacon til brunch (blanding av frokost og lunsj), og det var første gang jeg har hatt egg og bacon på en veldig lang stund så det smakte veldig bra. Jeg satt i morgenkåpen min fra jeg våknet til ca. klokken tre den dagen, siden vi skulle til Lincoln for å spise middag med familien til Brynn. Faren hennes og den andre nevøen hennes hadde bursdag så da ble det så klart feiring! Vi dro på Valentino's, en buffet restaurant dem bare har i Nebraska. De hadde veldig mye godt, og jeg spiste kanskje litt for mye, som alltid. Det blir diet når jeg kommer tilbake til Norge.


NabolagetValentino's

14. november startet endelig neste sesong for sporter her! Jeg var skikkelig gira på å endelig ha noe å gjøre om dagene, i stedet for å sitte hjemme dagen lang. Jeg har nå vært wrestling manager i tre uker og jeg elsker det. Det er ikke en eneste ting med det jeg ikke liker. Guttene er morsomme, og det er sykt hvor hardt hver og en jobber for å bli bedre. Å sitte på benkene å gjøre lekser mens jeg ser på dem, å sortere klær, å ordne pakker med is, å gjøre medisin bager, og bager med alt dem trenger, er bare noe av det jeg har gjort. Alt jeg tenker på til tiden er bryting, og jeg elsker det. Jeg likte veldig godt å være sammen med softball jentene, men det er noe enda mer spesielt med å være wrestling manager. Fra nå av kommer det til å bli ganske mye skrevet om wrestling, og meet-ene de har osv. fordi hva jeg gjør går ut på hva de gjør. Det er ikke lengre som det var med softball at jeg dro på hver kamp, og dro med dem i bussen. Vi er fem managers og vi har forskjellige meets vi drar på. 


​Her tilbringer jeg nå rundt 15 timer i uka

Denne listen har blitt endret 1000 ganger siden dette bilde ble tatt. Vi har den også på nett nå, fordi det er mye lettere!

Videre til tirsdag. Vi hadde en travel dag som managers fordi vi måtte gå gjennom alt de har av utstyr (som egentlig bare er klær). Vi kom oss gjennom det og endte opp med å bruke rundt to timer. For de som lurer, så gjør managers alt guttene ikke gjør for å si det slik. Vi vasker mattene de trener på hver dag før og etter trening, vi fikser alt dem trenger slik at de og trenerne skal slippe å gjøre det. Om dere noen gang har sett en gjeng med 30 gutter som trener i 2,5 time hver dag så vet dere hvor slitne de er. Det gjør meg egentlig bare glad å være der til hjelp for dem. Det gjør med spesielt glad når du ser og hører hvor mye de setter pris på det. Et takk betyr så mye.

Onsdag og torsdag besto av det samme, så jeg skal ikke kjede dere i hjel. På fredag forlot jeg trening tidlig for å dra hjem og freshe meg opp litt før is-hockey kamp med Jaedyn og Rylee! Jeadyn er en stor hockey-fan, så det passer jo meg midt i blinken! For de som ikke vet det, eller ikke følger med på snapchat, jeg ELSKER is-hockey, og kan sitte i flere timer å se på kamper. Jeg ser jo helst på Vålerenga siden det er de jeg heier på og vet mye om. De har også tv-programmet Iskrigerne, som går på Tv2 Zebra (eller sumo) som jeg elsker. Ble ferdig med siste episode i dag og jeg skrek. Tilbake til fredags kveld. Maddie kjørte med til Jaedyn, og der fikk jeg en slags lapskaus, men mer som grønnsaksuppe som smakte veldig godt! Etter Rylee kom kjørte vi til Ralston Arena, hvor Omaha Lancers skulle ha Fargo Force på besøk. Dessverre tapte vi 4-0, men gjett hvem som spiller på Lancers sitt lag da! Emilio Pettersen, en 00'er fra Norge! Han var på banen et godt par ganger og jeg ropte på norsk. Et eldre par ved siden av oss trodde jeg slang ut en masser av banneord. En svenske som også spiller for Lancers havnet i slåsskamp på isen, og det er det sykeste jeg noen sinne har vært med på. Alle reiste seg og heiet på dem.
Vi sendte inn dette bildet og kom på storskjermen ;)

Måtte jo så klart kjøpe en button hahahaRylee, Jaedyn og meg

Så skjedde det ikke noe spesielt de neste par dagene. Søndags kveld tok jeg med meg lekser i stua (som forresten ikke ble gjort) for å se på AMA's som er en stor begivenhet innen musikk verden. Jeg har aldri sett hele showet før på grunn av tider de viser det osv. Det varte i tre timer, men dem har jo fem timer med reklame hvert andre minutt. Jeg kjente jeg ble litt irritert langt inni sjela mi, men det betydde også at jeg kunne gjøre ferdig klesvasken min uten å gå glipp av noe. Dette var også dagen jeg fikk mot nok til å spørre vertsfamilien om jeg kunne få dra til Hawaii! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg var redd for å spørre, dem sa ja med en gang. Jeg gleder meg som et par nybakte foreldre som får se barnet sitt for første gang. Det er to måneder og en uke til jeg setter kursen mot en liten øy i Stillehavet. Vi skal gjøre så mye kult, og jeg kommer til å oppleve så sykt mye! Skal se om ikke jeg får sendt mail til AFS i dag for å spørre om det er greit, og få betalt reisa + å kjøpe flybilletter.

På mandag fikk jeg da brev fra forsvaret, jeg har gruet meg til dette øyeblikket i flere år, men jeg kan ikke tro at dem faktisk vil ha med inn til sesjon del to etter å lese den søknaden jeg "skrev". 0 pullups og 30 minutter på å springe 3000 meter passer bare ikke inn i forsvaret. Devin tok et meget pent bilde av meg under lunsjen som dere skal få se. Brace yourselves.Årets første basketball treningskamp var på tirsdag i Bellevue. Jeg og Maddie dro for å se på, og jeg skjønner ikke hvordan folk kan like basketball. Det er jo så kjedelig. Det var morsommere å se på guttene enn jentene, for vi har et par små gutter som du aldri hadde trodd spilte basket. Vi tapte dessverre begge kampene. Onsdag tok vi ferie! Det var thanksgiving week, og jeg var meget klar for et par dager til å bare spise og slappe av. Jeg fikk sett og pratet med bestemor og bestefar for første gang siden 10. august, noe var veldig etterlengtet, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Fikk også vite at dem hadde sendt meg pakke, som skal komme i løpet av de neste dagene (håper at den kommer i morgen.)
Bestefar Bjarne og tante Edith

Bestemor Henny

Jeg har ikke noen bilder fra Thanksgiving, men det var veldig koselig, og jeg fikk møtt veldig mange av Maddie sin familie. Broren, søskenbarnet og onkelen hennes hadde veldig mange spørsmål til meg, og det spørsmålet jeg har fått flest ganger (utenom "Har dere amerikansk musikk i Norge?") er "Norge er nærme Russland, ikke sant?". Amerikanere og geografi går bare ikke sammen. Vi dro Black Friday shopping (på torsdag) på Walmart, og til min flaks fungerte ikke kortet mitt. Lå over hos Cheri, moren til Maddie igjen, og hadde en veldig morsom og interessant fredag! Når vi sto opp dro vi på Starbucks, så dro vi for å besøke Cheri på jobb. Er litt usikker på hva hun er, eller hva hun gjør, men hun jobber på en fabrikk hvor de lager avis! Hun viste oss rundt og jeg fikk se hvordan de lager aviser, noe som var veldig kult! Litt senere dro vi på Whitey's, som er en restaurant hvor de viser fotball hele tiden. Nebraska spilte mot Iowa og det var fullt. Jeg kommer aldri til å glemme hvordan stemningen var når vi fikk touchdowns. Jeg skjønner fortsatt ikke helt hvordan det fungerer, men det er morsomt å se at folk blir så opphengt av en fotball kamp. Men det er vel egentlig det samme som når jeg ser på fotball, eller is-hockey.


Luftmadrass i stuen til verts-bestemor

Lever for StarbucksAldri sett så mange ark og aviser i mitt liv

På lørdag sto jeg opp klokken sju for å dra på trening. Emily hentet meg så dro vi å kjøpte kaffe for det var veldig nødvendig på en tidlig lørdags morgen. Når jeg kom hjem rundt halv ti var det bare å sette i gang med å rydde, vaske og pynte til jul. Jeg hengte opp lys på rommet mitt så nå er det veldig koselig og klart til jul. Dro tilbake på trenging klokken fire, og det var ganske avslappende egentlig. Vi hadde mannequin challenge med basketball guttene, og de som fikk flest retweets på twitter vant. Så klart vant vi, så Coach Tilson (gymlæreren min) måtte da kle seg ut :)


PHS Wrestling 16-17
Her har dere Mr. Tilson og en del av laget


Juletreet 2016

Torsdag var det tid for årets første meet! Det var bare en dual, som betyr at det bare var to lag. Vi vant med 51 poeng, forhåpentligvis vil sesongen fortsette oppover! Det var veldig kult, og jeg gleder meg veldig til meet's i fremtiden. Har allerede planer om å spare penger og å komme tilbake i februar 2018 for å dra på state siden jeg går glipp av det når jeg drar til Hawaii. Fikk også snakket med Gerd den morgen siden jeg våknet så tidlig for å ordne meg. Etter skolen vasket vi mattene og dro på Taco Bell for å spise sammen. Vi chillet på skolen til klokken seks, da alt begynte. Emily filmet alle sammen, mens jeg styrte sosiale medier, og oppdaterte etter hver periode. Jeg syntes jeg gjorte en fantastisk jobb til at det var min første gang. Jeg heiet og ropte og ble skikkelig revet med. 
Eneste bildene jeg har er av Chase...


...og Kole, som begge vant!

I går hadde egentlig jeg og Emily fri fra wrestling, men gjett hvem som bestemte seg for å kjøre til Gross for å se på at JV-laget (de yngste uten mye erfaring) brøyt? Jo, det var vi. Vi dro halv ni og var der i 1,5 time ca. før vi dro på Burger King for å spise lunsj. Etter vi hadde spist dro vi på kino for å se The Edge of Seventeen som var veldig bra! Vi var bare åtte stykker i salen siden klokken bare var tolv om dagen. Etter filmen var over dro vi på Target for å kjøpe litt nødvendige ting til jul, og jeg fikk endelig kjøpt gavepapir slik at jeg fikk pakke inn noen julegaver. Venter enda på en del ting jeg har bestilt, men de skal vel komme i løpet av uken. Vi kjøpte også gaver til senior-ene som enten er manager eller cheerleader for bryting siden det er senior night på torsdag.


Emily, Ryleigh, Lexie og meg

Vi refreshet siden hvor vi kunne se hvem som brøyt for Varsity, siden de var i Cozad, mens vi så på JV guttene

På kino

Ser fram til de neste syv månedene med Em


 

Det var egentlig det for denne gang. Nå skal jeg gjøre lekser jeg ikke har giddet å gjøre enda, og spise middag som Brynn nettopp kom inn med. Ja jeg er litt bortskjemt her også :) På tirsdag skal jeg og Emily være med JV til Nebraska City, torsdag er det hjemme meet, og fredag og kanskje lørdag skal vi til Council Bluffs så det blir en travel uke. Skal snakke med rådgiver i morgen om å skifte to av fagene min til neste semester, så forhåpentligvis går det bra! Må også få rektor til å skrive under på noen papirer som sier at det er greit at jeg kan dra til Hawaii. Vi snakkes om så ikke alt for lenge, håper jeg! Forresten, om noen vil sende meg brev eller norsk mat så må dere for all del bare spørre om adressen min ;)

XOXO, Pernille

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits